Mindent a hajról, mindent a hajért.

2015. június 06. 21:19 - Fodor Bettina, Blogger

Szépség(Szalon) Verseny: MAGYARORSZÁG SZÉPE SZALON

Az utóbbi hetekben meghirdettem egy szépség versenyt kifejezetten magyarországi szalonok részére. A nevezés ingyenes volt, cserébe felajánlottam, hogy a szép szalonokat névvel, elérhetőségekkel és képekkel ellátva megjelentetem a blogjaimban. Sokan neveztek, de sajnos nem mindenki érte el azt a színvonalat, ami szerintem egy harmónikus szalont jellemez. És akkor nézzük, hogy mégis mely szalonokat ítéltem megfelelőnek arra, hogy közzétegyek róluk minden információt!

 

"cuki" 10. helyezett: Kedvenc Fodrászom Szalon

Budapest, 1027, Kapás utca 41.
Facebook: Kedvenc Fodrászom
Honlap: www.kedvencfodraszom.com
Telefon: 06-70/621-2265
A kialakításnál a hangulat és a cukiság volt a központban. (Nekem nagyon átjött)

"Szolgáltatásaim: festés, melír, vágás, szárítás, férfi, gyerek és baba fodrászat, tartós hajegyenesítés (többféle típusú), dauer és férfi hajszínezés. Ezek az erősségeim, amiben nem vagyok profi, azt nem is csinálom, de képzem magam, amikor csak lehet."
kedvenc1.jpg
Engem leginkább a baglyok fogtak meg a kirakatban és az "open" fényfelirat alatti fodrász olló. Adok a részletekre, az már biztos! A szalon belülről is cuki, érdemes megnézni a facebook oldalát.

 

9. helyezett: Breezy Hair Bar

Budapest, 1075, Király utca 1/b 2/1
Tel: 06-30/396-4069
Facebook: Breezy Hair Bar
" A hajanalízis nyugodt fellegvára a Breezy Hair Bar. Szabó Anikó, nemzetközileg elismert trichológus vezetésével klubként is működünk. Több, mint 200 elégedett visszajáró törzsvendég kedvéért terveztünk egyedi speciális foteleket a relaxáló haj- és fejbőrkezeléseinkhez. Egyedülálló állapot-felmérésekkel, méreganyag mentes termékekkel, indiánoktól származó fejmasszázzsal, ultrahanggal és lézerrel érjük el a hihetelten rövid idő alatt bekövetkező hajdúsulásokat, bőrgyógyulásokat. "
braizy_hair1.jpg
Úgy gondolom, hogy ez a csapat annyira ad a designra, még saját foteleket is készítettek, hogy összhangban legyenek a szalon bájával, egyszerűségével, szakszerűségével, és még a kép is meggyőzött, hogy bizony, ők idevalók! Egy külödíj a szép képmontázsnak biztosan járna egyébként.

8. helyezett: Alexa Fodrászat

Szekszárd, 7100, Béri Balogh Ádám u. 62.
Facebook: Alexa Fodrászat
.
Egyszemélyes szalon, mely gyakorta alakul, szépül. Fő erősségek az alkalmi frizurák, kontyok, fonások.A Jójárt Stúdió Farsangi Konty Fonással versenyének első helyezettje díjjal lett gazdagabb a szalon (2015).

"Célom, egy családias, nyugodt, barátságos kis fodrászat, egy szépség kuckó kialakítása. Precíz munkával, egyedi frizurákkal, és egy mosollyal várom a vendégeim! :)"
alexa2.jpg
Akár egy egyszemélyes szalon is lehet elbűvölő cukiság. Ami nekem leginkább megtetszett, hogy itt még a gyerekeknek is létre van hozva egy kis játszó-rajzoló részleg. No meg a díj sem volt mellékes...

7. helyezett: Alexandra szépségszalon

Miskolc, Eperjesi u. 4./b.
Telefonszám: 06-70/386-5274
Honlap: www.alexandraszepesegszalon.hu
Facebook: Alexandra Szépségszalon

"A haj formáját a vágás adja meg, amit tökéletesen készítünk el."

babor1.jpg

 

Először nem hittem el, hogy tényleg egy kozmetikus ágy van a terem kellős közepén. Kerestem a függönyt, vagy valami paravánt, de végül belenyugodtam, hogy biztos másra kell az ágy. Mindenesetre a szalon szép, és formás. A tükör külön tetszik!

6. helyezett: Elizabeth Beauty Studio

Budapest, 1142, Erzsébet királyné útja 111-113.
Tel:06-1/308-7691

Mobil:06-30/415-0116
E-mail: info@elizabeth-beauty.hu
Facebook: Elizabeth Beauty Studio
Online bejelentkezés:http://www.bwnet.hu/szalon/Elizabeth_Beauty_Studio/
Honlap: www.elizabeth-beauty.hu

"Működésünk kezdete óta a szolgáltatások bővítését és a színvonal folyamatos emelését tűztük ki célul. Fontos szempont számunkra, hogy a hozzánk betérők mindig elégedetten távozzanak."

elizabeth1.jpg
Nagyon tetszik, mert megnyerő, letisztult szalon, tágas terekkel. És tetszik, hogy online bejelentkezési lehetőségük is van!

5. helyezett: Pápai HairStudio

Budapest, 1075, Király utca 10. Central Passage I. em
Telefon: 06-30/358-3111
Facebook: Pápai HairStudio

"Célunk mindenki számára megtalálni a hozzáillő frizurát."

papai1.jpg

Letisztult elegancia, bár nekem kicsit rideg, ugyanakkor nem bírtam levenni róla a szemem. Megosztó lehet ott dolgozni, szépülni. Egyik énemnek tetszik, a másik viszont túl közönségesnek tartaná magát ahhoz, hogy belépjen, mert annyira pucc a hely. Összességében tehát tetszik!

4. helyezett: Glamazon Szépségszalon

Szeged, 6723, Csongrádi sugárút 36.
Telefon: 06-20/513-3125
Honlap: http://glamazonszalon.hu
Facebook: Glamazon Szépségszalon

"Segítünk megtalálni új stílusát!"

glamazon1.jpg

 

A fejmosó székek bűvöltek el a legjobban, nem hiába ezt a képet raktam be ide is. Stílusosak és még kényelmesnek is látszanak. Itt biztosan kényelmes a vendégnek egy hosszabb pakolás is.

3. helyezett: Oxygen Wellness Naphegy YVY Szépségszalon

Budapest, 1016, Naphegy utca 67.
Telefon: 06-1/445-0266, 06-20/241-1105
E-mail: info@yvyoxygen.hu
Honlap: www.yvyoxygen.hu
Facebook: YVY Oxygen

"Szalonunk szakemberei professzionális Wella,Joico, Maria Galland,Sothys és a kizárólag nálunk megtalálható Yon-ka aromaterápiás fitokezelésekkel kényeztetik Önt."

oxygen1.jpg

 

Kicsit hiányosan kaptam meg a jelentkezést, de megérte kikutatnom az adatokat. A szalont igényesen, okosan rendezték be. Minden elismerésem!

2. helyezett: Muzsik Fodrászat

Budapest, 1034, Bécsi út 92.
Tel: 06-1/3674860
Honlap: www.muzsik.eu
Facebook: Muzsik Fodrászat
A mottójuk személyre szabott hajviselet, amely teljes mértékben rávilágít arra, mit nyújtanak az üzletükbe betérő vendégeknek.
muzsik1.jpg
Ebbe a színvilágba könnyű beleszeretni, mivel friss, vidám érzetet kelt a fiatalosság mellett.

1. helyezett: A-list® Salon & SPA

Budai szalon 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 27.
Telefonszám: 06-30/515-9944
Pesti szalon 1051 Budapest, Budapest József Nádor tér 8.
Telefonszám: 06-70/615-1200
Honlap: http://a-list.hu/
Facebook: A-List Salon


"Légköre tele van lüktető energiával, erővel, ami megtestesíti az élet dinamikus oldalát és harmóniáját, mely hozzájárul a szalon vendégeinek testi és lelki feltöltődéséhez. Tökéletes hely ahhoz, hogy elengedhesse, és maga mögött hagyhassa a stresszt, mialatt professzionális szakemberek gondoskodnak a maximális szépségápolásról prémium minőségű anyagokkal és termékekkel."


alist1.jpgalist2.jpg

Nos, a képek magukért beszélnek. Valami ilyesmire vágytam, mikor meghirdettem a versenyt. Nálam ez a szalon a best of... Szívesen dolgoznék és lazítanék ilyen környezetben, bár lehet, hogy nálam a kettő együtt járna! :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fodraszblog.blog.hu/api/trackback/id/tr257522876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent a hajról, mindent a hajért.
süti beállítások módosítása