Mindent a hajról, mindent a hajért.

2018. január 19. 14:21 - Fodor Bettina, Blogger

Bővülés

Mindenki tudja rólam, hogy szívügyem a hajadományozás, nem hiába hoztam létre egy alapítványt is e célból. Azóta nagyon sok fodrásszal, adományozóval, kedves emberrel hozott össze a sors. Legújabb ilyen ismeretségem egy Hajgyógyász lett, Bodnár Kinga, aki azzal a felajánlással élt, hogy a hajgyógyász ismereteit megossza azokkal, akiket leginkább érint. 

Kikről van szó? Természetesen azokról, akik valamilyen elváltozással, netán kopaszodással küzdenek, így rájöttünk, hogy Kingával közösek az érdekeink, ő is és mi is a Curly Hajadományozó Alapítvánnyal a rákosoknak (is) szeretnénk segíteni. Jelenleg Kinga éppen új kollégát keres a szalonjába (Millennium Wellness fodrász üzlete, 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8. https://www.facebook.com/kinga.hajanalitikus/), így ha Te, aki éppen olvasol fodrász vagy, vagy ismersz olyan fodrászt, aki éppen új helyet keres magának, akkor jelentkezz nála, vagy oszd meg ezt a posztot a fodrász ismerősödnek:

Kinga elérhetőségei:

Facen: https://www.facebook.com/kinga.hajanalitikus/

Emailen: bodnar.kinganak@gmail.com

Ahova vár:

kinga_szalon_szek.JPG

Innentől elvárható lesz, hogy hajgyógyászati posztokat is írjak, publikáljak, vagy Kinga megírt posztjait, írásait tegyem közzé. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fodraszblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5813588343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent a hajról, mindent a hajért.
süti beállítások módosítása