Mindent a hajról, mindent a hajért.

2015. május 18. 16:16 - Fodor Bettina, Blogger

Szépségszalon verseny - közvetítés

Mint az sokakhoz eljutott, szépségszalon szépségversenyt hirdettem. Amely szalonok elnyerik tetszésemet, azokat megosztom itt egy bejegyzésben. 

A verseny állása eddig minden képzeletemet felülmúlta. Alig tettem közzé a bejegyzést, már záporoztak is a szebbnél szebb szalonok a levelesládámba. Érthető, hisz csak május végéig küldhetik a képeket és az adatokat, hogy a legszebbeket megjelentessem (reklámozhassam?) teljesen ingyen, arról nem is beszélve, hogy a Google is könnyebben rá tud majd találni a szalonokra, amit nem részletezek, hogy milyen előnyökkel jár.

Amit mindenképpen el kell küldeni:

  • 3-5 kép, minimum 400x300 pixel, maximum 1,5 Mb képenként
  • A szalon nevét, pontos címét, központi telefonszámát (ha van), honlapjának a címét (http:// stb.) és akár a facebookos oldal linkjét, ha van.
  • Egy rövid szöveges (max 1000 karakter) leírást, hogy miben erős a szalon (hajhosszabbító, remek dauer, kontyban verhetetlen, stb.)

E-mail cím: info.fodraszblog@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2015.05.17. - 2015.05.31.

Eredmény, pár héttel később...

Én eredetileg valami ilyesmire gondoltam. A képet leszámítva az adatok a fantáziám szüleményei, a kép a netről van, és egy amcsi szalont ábrázol.

Csiganyak Szépségszalon
4321 Csigalakháza, Nyák dűlő 1. 06-30-000-0001
"Ahol a legvidámabb fodrászok dolgoznak, a szépség szigetén!"

sz2.jpg

 

Nos, ehhez képest minden várakozásomat felülmúlta, amit a szalontulajdonosok eddig küldtek, mert ha ezt szépnek látom, akkor azokat a szalonokat egyenesen lenyűgözőnek! Éppen ezért buzdítom az eddig téli álmot alvó szalonok tulajait, hogy húzzanak bele, mert le fognak maradni erről a lehetőségről!

Persze vannak olyan fodrászok, akik nem tudják szalonban elképzelni az életüket. Nekik hoztam létre egy olyan hálózatot, ahol én a vendéget adom, cserébe nekik házhoz kell csak menniük. Akit érdekel ez a lehetőség, az keressen meg ezen a számon: 06-30-501-1428. Fodor Bettinát, fodrászbloggert kell keresni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fodraszblog.blog.hu/api/trackback/id/tr377467464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mindent a hajról, mindent a hajért.
süti beállítások módosítása